Valpekull 15: Carmen & Simon

VALPEKULL VÅR 2018

 Trismato`s New Edition "Carmen" vil bli parret med MultiCh Westridge Boomerang "Simon" i løpet av februar 2018. Om alt går som vi planlegger får vi valper i april, med levering i juni/ juli.

Vi har foretatt denne kombinasjonen før, med sunne og pene valper. "Chloe" som er datter fra deres førstet kull vant en stor juniorklasse på Svensk Vinner i Stockholm des 2017, og ble dermed Svensk Juniorvinner-2017.

2016-10-18_23.05.13

Simon og Carmen

CARMEN - HD A / øyelyst fri / optigen A (pra-prcd)

SIMON - HD A / øyelyst fri / optigen B (pra-prcd)

Carmen er en søt, glad og veldig snill tispe. Hun bor hos forvert i Oslo, der hun blir sett på som et fullverdig familiemedlem. Hun har flere ck og 1 cert på utstilling.

Simon er en ukomlisert, mild, avbalansert og veldig snill hanne. Han er fysisk sterk og veldig pen. Han har topp resultater fra utstilling siden valp, og toppet det hele med å bli Svensk Vinner 2017 (der det stilte 89 cockere).

Ved interesse for valp fra denne kombinasjonen send meg gjerne en mail på trismato@hotmail.com Interesserte vil bli holdt løpende orientert pr mail; om parring, forventet fødsel og når valpene er født.

Til orientering er det stor interesse for valp fra oss, og ingen lovnader blir gitt før valpene er født og blitt noen uker. Vi ønsker også å bli godt kjent med aktuelle valpekjøpere, før det endelige valget taes.