UTSTILLING 2013

SIMON: nr 3 Årets Cocker Norge

MILLE: nr 4 Årets Cocker Norge

Stjerne

SVENSK VINNERUTSTILLING, STOCKHOLM 08.12.13

Dommer: Tarmo Virtelaa, Finland

Simon - Westridge Boomerang Boost: 3 beste juniorhannhund (av 17 stk) m/ CK, uplassert i beste hannhundklasse.

Carmen - Trismato`s New Edition: 2 beste juniortispe (av 18 stk) m/ CK, uplassert i beste tispeklasse.

John Olav, Tobias og jeg dro avgårde til Stockholm for å delta på Svensk Vinnerutstilling med våre 2 lovende juniorer; Simon og Carmen. Vi kjørte til Vesterås, besøkte og overnattet hos Monica Riscoll, kennel Westridge (oppdretter til Simon). Alltid veldig hyggelig å treffe Monica igjen:)

Søndag morgen 08.12.13 var det opp kl 0500!! for å kjøre til Stockholm.... Monica hadde med seg Simon`s pappa Max og kullbror Loke:)

Simon var først ut i en stor juniorklasse med hele 17 juniorhanner. Simon var igjen blant de 4 som skulle konkurrere om å bli plassert. Det var kjempespennende, fordi kullbror Loke var også igjen:)) Dommeren plasserte Simon som nr 3 med CK, og kullbror Loke vant og ble Svensk Juniorvinner. Så utrolig bra av 2 kullbrødre, GRATULERER Monica:))

Carmen konkurrerte blant 18 juniortisper. Hun fikk excellent og ble først "shortlistet" blant dommerens 6 beste juniorer. Derfra var hun en av de fire som skulle plasseres blant de beste juniortispene. Hun ble plassert som nr 2 med CK. Utrolig bra av en liten juniortispe på bare 10 mnd.

Jeg er SÅ stolt og glad over at Simon og Carmen, også i Sverige, klarer å plassere seg i toppen i sine klasser!

IMG_4114

Simon slapper av på bordet før han skal inn i ringen.

IMG_4145

Dommeren studerer Simon, og kullbror Loke bak.

IMG_4151

Kullbror Loke vant og fikk Svensk Juniorvinnertittel:) Herlig Monica :)

IMG_4184

Carmen 2 beste junior:)

IMG_4480

Søte Carmen <3

IMG_4559

De 2 beste juniortispene, i beste tispeklasse.

 IMG_4594

Kennel Westridge oppdrettergruppe.

------------------------------------

NORSK VINNERUTSTILLING, LILLESTRØM 17.11.13

Dommer: Roberto Schill, Romania

* Simon - Westridge Boomerang Boost: nr 1 i juniorklassen m/ CK, Norsk Juniorvinnertittel 2013 og 2 beste hannhund.

* Carmen - Trismato`s New Edition: nr 3 i juniorklassen (av 7) med excellent.

* Mille - Trismato`s First Edition: nr 1 åpen klasse (av 7) m/ CK, beste tispe m/ stor cert og CACIB, championat, Norsk Vinnertittel 2013 og BIR!!!!

  FOR en dag for oss og våre fantastiske hunder 

Dagen startet med at Simon vant junirklassen m/ CK og fikk dermed sin første tittel; Norsk Juniorvinner 2013. SÅ utrolig morsomt, den første tittelen jeg noen gang har fått på noen av mine hunder! ENDELIG!!

Simon endte tilslutt opp som 2 beste hannhund! Jeg er så utrolig glad og stolt, bare 15 mnd gikk han nesten helt til topps, og det på Norges største utstilling - Norsk Vinner!! For en fantastisk fyr 

Neste ut var Carmen i juniorklassen. Hun ble 3 beste juniortispe m/ exc, akkurat som mamma Mille i 2011:) Flott av en liten junior som nylig har fylt 9 mnd 

SÅ til slutt var det Mille sin tur. Hun vant åpen klasse, den eneste med CK. Jeg øynet da et lite håp om å få hun plassert i beste tispeklasse. I beste tispeklasse stod vi igjen med den svenske champion-tispen til Frida Ankerson, kennel Perchwater i Sverige, og konkurrerte om å bli beste tispe....OG DET BLE HUN !!! Jeg gråt av glede...og mange tanker dukket plutselig opp (for Mille er jo vår første valp, og den eneste overlevende i Nellie sitt første kull).

Mille ble altså: BESTE TISPE, fikk STOR-CERT og ble Norsk Utstillingschampion, fikk CACIB og NORSK VINNERTITTEL 2013!

Mille skulle så inn i BIR og BIM-finalen, der det kåres Best i Rasen og Best i Motsatt kjønn Her også gikk hun helt til topps og ble BIR!

Fantastiske MILLE gjorde det JEG IKKE TRODDE VAR MULIG!! På 1 dag fikk hun 2 titler og kan nå "smykke" seg med titlene Norsk Vinner 2013 og Norsk Utstillingschampion, og i tillegg ble hun BIR... Jeg er målløs, og uendelig stolt og glad over min fantastiske søte, snille jente 

Dette er stort, og noe av det største vi har opplevd som hundeeiere! Nå skal vi nyte seierene og la de synke sakte inn...

Takk til valpekjøpere og gode venner som hadde tatt turen til Lillestrøm for å heie på oss:) Det setter jeg stor pris på, og er svært takknemlig for! Glad for at jeg fikk dele dette med med dere:))

IMG_3552

Simon vises på bordet for dommeren.

IMG_3554

Simen stilles opp med noen av juniorene.

IMG_3562

Norsk Juniorvinner-2013. GLEDE!

IMG_3577

Søte Carmen 9,5 mnd stilles opp for dommer.

IMG_3588

Mille (Carmen`s mamma) stilles opp for dommer.

IMG_3582

Fineste Mille-jenta 

IMG_3608

BIM: Travis More Than Able & BIR: Trismato`s First Edition

Stjerne

--------------------------------

Novemberutstilling, Kongsberg 10.11.13

Dommer: Stig Arne Kjellevold

* CARMEN - Trismato`s New Edition: nr 1 juniorklassen m/ CK, 3 Beste Tispe.

* MILLE - Trismato`s First Edition: nr 3 åpen klasse m/ CK, uplassert i Beste Tispeklasse.

* SIMON - Westridge Boomerang Boost: nr 2 i juniorklassen m/ CK, 4 Beste Hannhund.

Carmen debuterte som junior i dag, og det gikk KJEMPEBRA. Hun har nylig fylt 9 mnd og det er alltid spennende første gang ut i juniorklassen. Carmen vant juniorklassen med CK (champion kvalitet). I Beste Tispeklasse ble hun plassert som nr 3, noe jeg er kjempefornøyd med:) Det er alltid morsomt å bli "plassert", for det er bare 4 hunder (uansett alder) som blir plassert i hvert kjønn. Carmen fikk en strålende kritikk av spaniel-spesialist Stig Arne Kjellevold:)) Jeg er stolt og glad på vegne av den lille jenta som både stod stille og pent, og som beveget seg som hun skulle.

Takk til Hege og Gjermund (forverter) som tar så godt vare på Carmen, og som er kjempeflinke med hennes pels:))

Mille ble nr 3 i åpen klasse m/ CK. Hun ble derimot ikke plassert i Beste Tispeklasse, og dermed "slått" av sin datter Carmen;)

Simon ble nr 2 i juniorklassen m/ CK og plassert som nr 4 i Beste Hannhundklasse. Syntes Simon er stabil og han gjør det jevnt over bra for de fleste. Fine gutten, som også fikk en super kritikk:)

Kritikker:

CARMEN: 9 mnd, utmerket type, størrelse og proposjoner, feminint hode m/ vakkert uttrykk, utmerket hals, manke og overlinje, meget velvinklet. Utmerket kropp for alder, bra benstamme, effektive bevegelser, super pels og temprament, velpresentert.

MILLE: 3 år, utmerket type av største str, feminint velskåret hode, vakker hals m/ myk overgang til manke og en rett rygglinje, normalt vinklet, kunne ønske litt mer kropp, utmerket benstamme og poter, frie effektive bevegelser, utmerket pels og temperament. Velvist.

SIMON: 15 mnd, utmerket type, størrelse og proposjoner, edelt men maskulint hode, vakker hals, litt steil skulder, super overlinje når han slapper av, velvinklet bak, passe kropp for alder, litt kort framsteg ellers utmerkede bevegelser, utmerket pels, herlig gemytt, meget velvist.

IMG_3314

Carmen og meg

IMG_3317

Carmen 9 mnd, hennes debut i juniorklassen:)

---------------------

COCKER CLUB SHOW, Vesterås i Sverige 19.10.13

Dommer hanner: Ms Dawn Young, England.

Dommer tisper: Mrs Susan Young, England.

Tobias og jeg har vært i Vesterås, Sverige og stilt Simon og Mille på Cocker Club Show. Vi var så heldige å bli invitert til Simon`s oppdretter; Monica Riscoll, kennel Westridge, som bor i Vesterås.

Det var hele 118 cockere påmeldt. I Simon sin klasse var det 15 juniorer, i Mille sin klasse (åpen) var det 18 tisper som stilte. Gleden var stor da Simon ble plukket ut blant de 4 som skulle plasseres i juniorklassen. Han endte til slutt opp som nr 3, og det er jeg kjempeglad for:))

Her er de 4 beste juniorene:

1) Wavecatcher Magic Everdream

2) Winline`s Forbidden Legend

3) Westridge Boomerang Boost

4) Highlighters I Want It All

Vi har hatt en superhyggelig helg på Club Show, sammen med Monica og hennes herlige hunder. Vi er så glad for å ha blitt ennå bedre kjent med henne, Albin, Max, Ebba, Meija og lille Fillippa <3

Kritikker:

SIMON: Beatiful head and eye. Lovely expression. Excellent neck and shoulder. Well ribbed. Excellent angulation. Good round back end. Good topline. Moves soundly. Well presented.

MILLE: Nicely balanced head with sweet expression. Lovely neck and shoulders. Strong bone with good legs and feet. Nicely balanced. Lovely quarters. Sound, happy mover.

IMG_2154

Så glad for Simon 3 plassering i juniorklassen:)

IMG_2477

De 4 beste juniorene i riktig rekkefølge.

IMG_2105

Vinneren av juniorklassen til venstre, Simon og kullbror Loke.

IMG_2473

Simon med sin pappa Max (i midten), og sin kullbror Loke til venstre.

IMG_2621

Kennel Westridge oppdrettergruppe.

IMG_2413 IMG_2674

Tobias så glad over Simon`s fine, nye rosett - Tobias og lille Fillippa, 3 mnd:)

-----------

VALPESHOW i ØRSTA og ÅLESUND - 7 og 8 sept 2013

Jeg var så heldig å bli invitert til valpekjøpere i Ålesund, og tok med meg Tobias som reisefølge. Vi tok fly og hadde en fantastisk helg hos Luna sine eiere; Trude Humblen med familie. Trismato`s Limited Edition "Luna" er fra vårt siste kull - kull 5 

Luna fikk seg en klipp på fredag, så hun var klar for valpeshow i Ørsta på lørdag, og i Ålesund på søndag. Luna er en flott tispe-valp på 7 mnd som eksteriørmessig har utviklet seg til å bli en lovende liten dame....kjempesnill, morsom og litt rampete;)

Lørdag dro vi til Ørsta på valpeshow. Der ble Luna BIR, vant gruppen og ble BIG. I BIS-finalen med 9 forskjellige raser ble hun nr 1 - BEST IN SHOW!!!! Utrolig morsomt - Luna på sin første utstilling.. og BEST IN SHOW!!! Det er første gang jeg opplever å bli Best In Show, og at det skulle være med en egenoppdrettet gjorde det ekstra stas:) Trude som har trent litt ringtrening med Luna, har vært kjempefink. Luna entret ringen, visste hva hun skulle gjøre og gikk som bare det:) Hun elsker tydelig å vise seg frem :)

Søndag var det valpeshow i Ålesund. Luna ble BIR, vant også denne dagen gruppen og ble BIG. I BIS-finalen med 9 forskjellige raser også denne dagen ble hun BIS-3! Fantastisk innsats av en vakker liten jente   Denne dagen ble hun slått av en Whippet og en Mops.

Her er Luna sine kritikker begge dager:

  LØRDAG - dommer Ian Colin Denton: Meget god type, vakkert hode og uttrykk, meget god hals og rygg, tilstrekkelig vinklet front, sterk velvinklet bakpart, meget god brystkasse, god pels, bevegelser meget bra, velvist.

  SØNDAG - dommer Barbro Myrseth Gjerde: Meget vakker tispe av utmerket type, vakkert hode og uttrykk, velplasserte ører, vakker overlinje, velvinklet foran/ bak, meget velbalansert foran/ bak. En herlig skapning som viser seg utrolig vakkert i dag. Lykke til!

TUSEN TAKK TIL TRUDE, TORE, AMALIE og PETTER for en uforglemmelig helg hos dere! Luna bor i verdens beste hjem, og det er jeg veldig takknemlig for!

STORT GRATTIS til Luna sin debut-utstillingshelg og hennes eiere!

IMG_1431

BEST IN SHOW

IMG_1528 IMG_1577

BIG og BIS-3

IMG_1471

"Se hvor fin jeg er..." Luna elsker å vise seg frem:)

IMG_1309 IMG_1331

Luna FØR og ETTER klipp av valpepels..

IMG_1404

Tobias og Luna

IMG_1435

Luna med sin hyggelige eier; Trude.

-------------------------

NSK Oslo - 25.08.13

Dommer: Frances Jackson, England

Trismato`s New Edition "Carmen" - BIR-valp / BIS3-valp

Westridge Boomrang Boost "Simon" - nr 2i juniorklassen m CK / BH-3 m res-CERT

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 1 i åpen klasse m CK / BT-3 m CERT

Hurra for alle 3 i dag!! 

Lille Carmen ble BIR-valp av 5 cockervalper. Hun ble senere BIS3. En superflott helg for Carmen, med mange rosetter og fine premier til den lille søte jenta:))

Simon fikk i dag CK (champion kvalitet), og ble 3 beste hanne med res cert. En flott kritikk fra dommeren.

Mille fikk sitt 3 ("lille") cert i dag. Hun står fortsatt for championatet, da man trenger 2 "små" cert og et "stort" for å bli Norsk Utstillingschampion. Og de "store" certene deles ut på NKK sine utstillinger. Vi fortsetter å "jakte" det "store" certet....;))

I BARN & HUND i dag stilte Erlend og Amalie (forvertene til Carmen); Simon og Mille. Av 9 barn vant Erlend og Simon:) Så flott, og de var utrolig flinke begge to:)

IMG_1167

BIR: Trismato`s New Edition "Carmen"

BIM: Westridge Magic Celebration "Frodo"

IMG_1203

 Carmen BIS3

IMG_1178

Erlend og Simon vant Barn og Hund!

--------------

NKK OSLO - 24.08.13

Dommer Elisabeth Olsen (valp)

Dommer: Åge Gjetnes (voksne)

Trismato`s New Edition "Carmen" - BIR-valp / BIG4-valp

Westridge Boomerang Boost "Simon" - nr 2 i juniorklassen m/ exc

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 3 i åpen klasse m/ vg

HURRA for lille Carmen som plasserte seg som BIG4 i en stor gruppefinale med 8 forskjellige raser:)

IMG_1102

-----------------

RANSÆTER Int - Sverige 28.07.13

Dommer: Johan Andersson

Westridge Boomerang Boost "Simon" - nr 3 i juniorklassen m/ exc

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 2 i åpen klasse m/ CK - 5 beste tispe.

Tobias og jeg dro til Sverige for å stille Simon og Mille på Ransæters Int utstilling. Vi skulle treffe igjen Monica Riscoll, kennel Westridge - som jeg kjøpte Simon av:) I den forbindelse hadde vi leid en sommerstuga som vi dro til dagen før utstillingen. Vi hadde en kjempetrivelig kveld med god mat & drikke og finpuss på hundene:)) Veldig hyggelig å se Monica og hennes hunder igjen; Max (Simon`s pappa) , Meija (Simon`s søster) og Ebba (Simon`s "tante").

Simon endte som nr 3 i juniorklassen m/ excellent. Mille ble nr 2 med CK i en stor åpen klasse (8 stk). Dommeren uttalte at han likte Mille veldig godt, men fordi hun var LITT mer ustabil i bevegelsene - sett forfra, ble hun plassert som nr 2, bare slått av en pen Perchwater-tispe. I Beste Tispeklasse ble Mille plassert som nr 5.

KRITIKKER:

SIMON: 1 år trivelig modell, maskulint velformet hode. Bra overlinje. Tilrackeligt vinklad. Velformad kropp. Bra benstamme. Bra pels. Rør seg med tillrådelig steglengd. Trevlig temperament. Velvisad.

MILLE: Mkt tiltalande & vacker tik, feminint velformet hode med fint uttryck, vacker hals & overlinje. Velvinklet. Bra kropp & benstamme. Rør seg med langt vegvinnande steg. Bra pels. Trevlig temperament. Flott visad.

Sverige - Simon på bordet Sverige - SimonSverige - Simon står

SIMON vises for dommeren

Sverige - Mille Sverige . Mille

Mille vises for dommeren.

Sverige - Max

Simon`s flotte pappa; MAX - Westridge Sweet`n Spicey, nr 3 i Championklassen.

Sverige - Simons familie

Simon`s flotte familie

Fra venstre: Mille, Simon, pappa Max, søster Meija og "tante" Ebba".

Sverige - Gurra

Allert`s Gold Keeper "Gurra" som er pappa til vårt siste kull "Edition-kullet" ble 4 Beste Hanne.

-----------------------

NSK BUSKERUD 23.06.13

Dommer: Per Kristian Andersen

* Trismato`s New Edition "Carmen" - nr 1 valp 4-6 mnd, BIM

* Trismato`s Star Edition "Ella" - nr 2 valp 4-6 mnd

* Westridge Boomerang Boost "Simon" - nr 1 juniorklassen m/ EXC og CK, beste hanne m/ CERT, BIR

* Trismato`s Tougher Than The Rest "Lennox" - nr 3 i juniorklassen m/ EXC

* Trismato`s Born To Run "Milo" - nr 4 i juniorklassen m/ VG

* Trismato`s Jersey Girl "Nikki" - nr 1 i juniorklassen m/ EXC og CK, 2 beste tispe m/ res CERT

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 1 i åpen klasse med EXC og CK, beste tispe m/ CERT, BIM

  WOW for en dag for oss 

I tilegg til mine hunder; Carma, Simon og Mille hadde jeg med meg valpekjøpere som eier; Ella, Lennox og Milo. Lille Nikki har vært på besøk i helgen og fikk også være med på utstilling. Så hele 7 hunder!!! Det var morsomt, og ekstra gøy var det at det gikk så bra.

Simon ble beste hannhund med CERT, sitt andre i en alder av 10,5 mnd. Mille ble beste tispe med CERT, også hun fikk sitt andre.

Simon ble BIR og Mille BIM!!

HURRA HURRA!!

Valpene Carma og Ella var først ut i valp 4-6 mnd. De danset og hoppet seg gjennom ringen, fulle av glede:)) Dommeren sa det var hipp som happ hvem som skulle vinne klassen da de var veldig like, og danset like mye av glede:) Carma vant tilslutt og ble BIM-valp. 2 herlige, vakre små valpejenter!

Junior hann: Simon vant og fikk CK, Lennox ble nr 3 og fikk EXC og Milo nr 4 med VG. Simon ble videre beste hannhund og fikk sitt andre CERTIFIKAT!! Hurra, fine gutten -som virkelig elsker å vise seg frem.

Junior tispe: Lille Nikki som jeg har passet i helgen og som fikk litt utstillingstrening i hagen fredag og lørdag, viste seg frem kjempefint:) Hun vant juniorklassen m/ CK, der det stilte 5 junior-tisper. Så morsomt!! Hun var da videre til beste tispeklasse:)

Åpen klasse tispe: Mille vant med CK, også hun videre til beste tispeklasse!

Mille vant beste tispeklasse m/ CERT foran Nikki som fikk res CERT!! Utrolig morsomt! 2 flotte Nellie-døtre ble de 2 beste tispene, så glad.....

TUSEN TAKK TIL ALLE FOR EN SUPERHYGGELIG DAG!!

KRITIKKER:

CARMA: Utmerket type. Meget trivelig valp m/ bra prop. Tiltalende hode, ennå m/ valpetenner. Litt lite markert stopp. Velplasserte ører og øyne. Bra overlinje, faller litt i krysset. Meget bra kropp. Ok vinkler fram og bak. Beveger seg bra innimellom. Bra pels, trivelig temp.

SIMON: Utmerket type. Meget bra prop og str. Velskåret hode. Bra bitt. Tilstrekkelig stopp. Mørke fine øyne. Bra ører. Korrekt hals og overlinje. Tilstrekkelig vinklet fram og bak. Beveger seg lett og parallellt. Bra pels og trivelig temp.

LENNOX: Utmerket type. Bra prop. Velskåret hode m/ korrekt bitt. Bra stopp, mørke øyne. Velbårne ører. Bra hals og rygg. Faller litt i krysset. Velutviklet kropp. Tilstrekkelig vinklet fram + bak. Beveger seg lett. Litt vid i albuene. Bra pels og temp.

NIKKI: Utmerket type. Bra prop. Vakkert feminint hode. Korrekt bitt. Tilstrekkelig stopp. Vepl øyne og ører. Bra overlinje, men faller litt i krysset. Ennå lett i kroppen. Tilstrekkelig front. Velvinklet. Bev seg lett med godt steg. Bra pels og trivelig temp.

MILLE: Utmerket type og str. Bra prop. Feminint vakkert hode. Korrekt bitt. Bra stopp. Velutviklet snute. Litt lave ører. Meget bra overlinje, kropp og vinkler. Beveger seg lett med godt steg. Triv temp, nydelig pels.

IMG_9247

BIR & BIM

SIMON & MILLE

DSCN8805

CARMA OG ELLA på sin første utstiling:)

DSCN8818 DSCN8816

CARMA & ELLA

DSCN8873

NIKKI i farta

DSCN8869

NIKKI:)

DSCN8820 DSCN8822

Junior-hannklasse & Simon og Lennox i farta....

DSCN8792

Trismato`s Tougher Than The Rest "Lennox" 11 mnd

DSCN8825

Trismato`s Born To Run "Milo" 11 mnd

DSCN8831

Westridge Boomerang Boost "Simon" 10,5 mnd

IMG_9184

Benedicte stiller Mille i BARN & HUND

IMG_9177

Hele gjengen i BARN og HUND

Mille - Nikki - Carma - Simon

Stjerne

---------------

NKK DRAMMEN 01.06.13

Dommer: Ann Christin Johansson, SWE

Westridge Boomerang Boost "Simon" - 3 beste junior m/ excellent

Trismato's Glory Days " Alma" - 2 beste junior m/ excellent

----------------

NSK VESTFOLD 26.05.13 - Tønsberg

Dommer: Jens Karlsson, Sverige

Simon og Mille påmeldt, og Tobias og jeg tok turen for andre dag på rad til Tønsberg.

Simon ble godt likt av dommeren, vant en stor juniorklasse (7 stk) med CK. I Beste Hannhund ble han plassert som nr 2 etter MultiCH og verdensvinner 2013 - Rainstorm Latest News. Han fikk med det sitt FØRSTE CERT i en alder av 9,5 mnd, andre gang ut i juniorklassen. Så glad for min gode lille gutt 

Mille vant åpen klasse med CK, men ble uplassert i Beste Tispeklasse.

Westridge Boomerang Boost "Simon" - excellent, CK, CERT og 2BHK.

Trismato`s First Edition "Mille" - ecellent, CK og uplassert i Beste Tispeklasse.

Kritikker:

Simon: Kompakt mask hann av utmerket type. Korrekte proposjoner. Fantastisk hode og uttrykk. Flott hals og overlinje. Gode vinkler fram, tilstr vinkler bak m/ brede fine lår. Velutviklet i kropp og forbryst. Bra benstamme. Beveger seg med herlig drive og rasetypiske bevegelser. En herlig gutt!

Mille: Flott tispe av utmerket type. Fine proposjoner. Bra hode og uttrykk. Tilstr hals. Sterk rygg. Velvinklet, men med noe framskutt skulder. Tilstr forbryst og brystkorg. Bra stamme. Beveger seg paralell fram, en aning trang bak og med et herlig steg fra alle sider. Velpresentert.

SIMON CERT

--------------------------------

NSK HOVEDUTSTILLING 25.05.13 - Tønsberg

Dommer: Arja Koskelo, FIN

Simon og Mille påmeldt, men etter tragedien med Vinni på fredag mistet jeg all lyst til å dra på utstilling. Jeg stod midt i føninga av Mille da jeg fikk beskjed om at Vinni ikke fantes lenger. Det ble derfor helt meningsløst å fortsette å "pynte" opp hundene for skjønnhetskonkurranse..... Jeg la fra meg alt og tenkte at de får se ut som de gjør, OM jeg velger å reise til Tønsberg morgenen etter.. En natt med lite søvn, og mange tanker gjorde at jeg stod opp tidlig og tenkte at det kanskje var like greit å komme seg avgårde for å få tankene over på noe annet. Tobias ble med:)

Første gang jeg har vært på utstilling med en holdning om at det ikke betyr så mye om hvordan det går....

Simon fikk en god kritikk med excellent, og uplassert i juniorklassen. Mille derimot ble nr 2 i åpen klasse med CK. I en ganske stor Beste Tispeklasse ble hun plassert som nr 4 med res cert.

På en "tung" dag syntes jeg det var gledelig at Vinni`s mamma; Mille, gjorde det bra og ble plassert som 4 Beste Tispe. 

Westridge Boomerang Boost "Simon" - Excellent, uplassert i juniorklassen

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 2 i åpen klasse m/ CK, 4 Beste Tispe m/ res cert.

Kritikker:

Simon: 9 months, nica and well balanced. Masculine enough dog of correct size. Good shape of foreface. Good quarters and lovely short hochs. Correct topline and moves very well. Goves a anice overall picture with lovely color. Good overall carriage and tip top condition.

Mille: Quality bitch all over, beatiful head and lovely expression, exc bone and feet. Lovely topline and very correct construction, very godd side and huid movement and she carry herself very well. Alll she needs is more fedhairing to fullfill the picture.

*****************************

Drammen Hundefestival 09.03.13 og 10.03.13

Dommer 09.03.13: Johnny Mathisen

Dommer 10.03.13: Aud Fossum

Westridge Boomerang Boost "Simon" var meldt på valpeshow på Drammen Hundefestival både lørdag og søndag. Han stilte i klasse valp 6-9 mnd.

Helgen gikk over all forventning og jeg er så glad og stolt over den lille vakre gutten   Han er enkel å stille opp, står pent og løper fint med god kontakt til meg:)

Lørdag ble Simon BIR (best i rasen), i en stor gruppe 8 finale med 7 apporterende raser ble han BIG1 (best i gruppa) og gikk dermed videre til BEST IN SHOW! I Best In Show stilte 9 raser/ de forskjellige gruppevinnerene. 4 blir plassert og Simon ble BEST IN SHOW 3!! HURRA, HURRA!! Ordentlig morsomt!

Her er lørdagens kritikk av dommer Johnny Mathiesen - BIR/ BIG1/ BIS3
"7 mnd hann, tilstrekkelig maskulint preg for alder, velskåret hode. Tilstrekkelig vinklet skulder. God brystkasse. God hals, over og underlinje. Gode proposjoner. Beveger seg parallellt frem og bak. Tiltrekkelig fraspark. Velvinklet fram og bak. God pels og farge. Herlig temperament".

Søndag ble Simon BIR, i en stor gruppe 8 finale med 6 apporterende raser ble han BIG2, slått av amerikansk cocker spaniel, som ble BIG2 i går. Veldig morsomt at han igjen gjorde det bra og ble plassert i gruppa:) Flinke og fine gutten!

Her er søndagens kritikk av dommer Aud Fossum - BIR/ BIG2
"7 mnd, vakkert hode og uttrykk, velplasserte velstelte ører, fin hals, god front, velplassert skulder, velutviklet kropp, god mankereisning, fin overlinje, velansatt hale, velvinklet bak, god benstamme, tette fine poter, velstelt vakker pels, herlig temperament. Beveger seg meget godt fra alle sider".

BILDER FRA BEGGE DAGENE

IMG_9956

BIR/ BIG1 for dommer Johnny Mathiesen

IMG_9896

En stor gruppe 8

IMG_9971

Best In Show vunnet av Shæfer, Simon nr 3 

IMG_0106

BIR/ BIG2 for dommer Aud Fossum

IMG_0092

Simon i farta

IMG_9811

FINE GO`GUTTEN 

***********

Solberghallen, Drammen 04.03.13

Dommer: Lars Hjelmetvedt, NOR

Trismato`s Tougher Than the Rest "Lennox" - Nr 1 valp 6-9 mnd, BIR og BIG3

Westridge Boomerang Boost "Simon" - Nr 2 valp 6-9 mnd

I helgen har Lennox vært her, og søndagen var satt av til valpeshow i Solberghallen - Drammen for de begge. To "erteris" som herjer og henger sammen HELE tiden:)

Begge stilte de i samme klasse; hannvalp 6-9 mnd. Jeg fikk god hjelp av Ronny Bekkevold, kennel Motivity, til å handle Lennox i valpeklassen, da jeg selv gikk med Simon. Lennox og Simon konkurrerte mot "Viper" - Torill`s (Kennel Cockerjentene`s) hannvalp. Lennox vant klassen foran Simon, og Viper nr 3. For en debut for flinke Lennox, som stod pent og gikk fint;)

I gruppe 8 finalen ble Lennox plassert som BIG3 (Best i Gruppen 3). Det er jeg også veldig fornøyd med da det bare er 4 som blir plassert:))

Lennox er fra "Springsteen" kullet som ble født 25.07.12, med Malte og Nellie som foreldre. Lennox eies av  Gry / Ole Magnus Jensen, Bærum. Gratulerer til de og fine Lennox!

Jeg er en stolt oppdretter, og selvfølgelig veldig fornøyd med både Lennox og Simon. De fikk begge flotte kritikker:

Lennox: 7 mnd. Maskulin hannhun m/ bra hode + uttrykk. God hals + overlinje. Harmonisk vinklet fram + bak. Herlig benstamme, bra poter, gode lår. Ungdommelige bevegelser. Kunne bli noe fastere. Trivelig temperament.

Simon: 7 mnd. Maskulin helhet, bra proposjoner. Maskulint, edelt hode. God hals + overlinje. Bra vinklet fram + bak. Gode ben + poter. Står balansert. Ungdommelige bevegelser. Godt temperament. Velvist.

IMG_8785

BIR: Trismato`s Tougher Than the Rest "Lennox" & BIM: Cockerjentene`s Felicity

IMG_8840

Lennox BIG3

IMG_8830

Fin gutt som sitter avslappet på bordet og venter på gruppefinalen:)

IMG_8833

Slitsomt å være på utstilling.....

IMG_8814

2 slitne gutter klar for å reise hjem:)

********************

Pingvinhallen, Sandefjord 19.01.13

Dommer: Lilliane De Ridder, Belgia

Westridge Boomerang Boost "Simon", nr 2, valp 4-6 mnd.

Trismato`s Hungry Heart "Ebba", BIR-valp, uplassert i gruppe 8 finalen.

Simon og Ebba var kjempeflinke på sin første utstilling. Mer trening må selvfølgelig til, men begge gikk bra når de skjønte at de skulle gå...og begge stod pent når de skulle stå rolig. De er begge sosiale og trygge valper som taklet alt støy og styr som er inne i en utstillingshall:)

Ebba likte dommeren så godt at hun "overfalt" dommeren når dommeren begynte å gå over henne på bordet. Da hoppet hun opp i ansiktet til dommeren og ga litt "nuss & klem". Dommeren omtalte hennes temperament med fullt av lovord; kjærlig, vennlig, artig og nydelig:) ....noe som varmer både eier og oppdretters hjerte:)

Takk til Ebba`s eier; Mona Johansen for trivelig selskap:)

Simon og Ebba ble i sine kritikker begge omtalt som svært lovende valper (kritikkene er oversatt til norsk):

SIMON5,5 mnd, sakse bitt, vel formet skalle, nydelige mørke øyne, vel ansatte ører og lengde. Kunne hatt en bedre linje på skulder (tilbakelagt?) Nydelig topline som trenger mer styrke. Velformen bryst og kropp. Ennå ung i bevegelsene. Veldig lovende!

EBBA: 6 mnd, sakse bitt, nydelig proposjonert hode. Veldig mørke øyne. Nydelige velformede lepper. Veldig god front. Sterk kropp. Nydelige ben/ føtter. Veldig nydelig topline. Korrekt bakpart. Litt lat i bevegelsene. Veldig lovende!

Simon 5,5 mnd IMG_4952

Simon og Ebba gjort klar for sin første utstilling.

IMG_5058 IMG_5063

Simon stilles opp, og i farta:)

IMG_5072

Simon stilles på bordet for dommeren.

IMG_5076

Ebba stilles opp.

IMG_5092 IMG_5102

Ebba stilles opp for dommeren på bordet, og bestemmer seg plutselig (jeg ble faktisk litt overrasket) for å "nusse og klemme" dommeren...:))

IMG_5129

 

Tassborder

UTSTILLING 2012

Norsk Vinnerutstilling Novenber 2012 Lillestrøm

Dommer: Tarja Hovila, Finland

Trismato`s First Edition "Mille" - 2 plass i åpen klasse m/ CK, uplassert i beste tispeklasse.

Totalt 55 cockere påmeldt, og hele 10 tisper påmeldt i åpen klasse. Jeg hadde et håp om å bli plassert i klassen, og er derfor veldig fornøyd med Mille`s 2 plass. I en stor beste tispe klasse ble hun uplassert. Hun fikk en flott kritikk, og igjen blir pelsen hennes nevnt som "vakker med nydelig kvalitet"..:))

En veldig hyggelig dag, hvor både "Marte" Trismato`s Merida og "Morris" Trismato`s Hardrocx hadde tatt turen med sine familier. Alltid hyggelig å treffe igjen valpekjøpere og se hvordan de "små" vokser til:)

Mille`s flotte kritikk:

Beautiful feminin bitch and exc type. Corr prop. Beautiful feminin head, very kind exp. Nice neck and top line, compact well ribbed body. A bit straight in shoulder. Well angulated rear. Exc bone and feet. Correct tailset and using her tail nicely. Beautiful coat of lovely quality. Moves well beside, carring her selv nicely. A bit wide and loose in front. Exc temperament.

IMG_2480

Bilder fra dagen:

IMG_2553

Åpen klasse tisper stilles opp.

IMG_2558

Jeg stiller opp Mille for dommerkritikk.

IMG_2564

De 3 beste tispene i åpen klasse.

IMG_2565

Alle tispene i Beste Tispeklasse.

IMG_2570

NORSKE VINNERE 2012

BIR Backhills Expect a New Day & BIM Travis Miles of Smiles

IMG_2572

To søtnoser   søsknene Morris & Marte.

****************************

"Novemberutstillingen" Kongsberg Hundeklubb 11.11.12

Dommer: Jose Haro Haro, Spania

Trismato`s First Edition "Mille" - BESTE TISPE m/ CK, CERT & BIR

Etter 1/2 års utstillingspause (grunnet blant annet valpekull) bar det i vei til Kongsberg for årets "Novemberutstilling. Mille skulle stilles, og lille Simon ble med for sosialisering:) .....og selvfølgelig var Tobias med for å hjelpe meg 

Mille ble beste tispe med CK, fikk sitt første CERT og ble BIR!!

GRATULERER til BIM: Rainstorm Requsted News, eier Yngve Andersen.

HURRA FOR SNILLE, GODE OG FINE MILLEMOR   kjempegøy, og veldig gledelig!

Her er hennes flotte kritikk:

I like this bitch! In excellent coat & condition, very nice head, good topline, an excellent mover!

IMG_1305

IMG_1418

Mille med sine rosetter!

IMG_1293

Simon & Tobias

IMG_1351

Her er jeg og Mille i gruppefinalen, der ble hun uplassert.

******************

NSK Hovedutstilling - Jevnaker 26.05.12

Dommer: Jessie Borregaard Madsen, DK

Trismato`s Merida "Marte" - 3 beste tispevalp 4-6 mnd

Trismato`s Hard Rocx "Morris" - BIM-valp

Trismato`s First Edition "Mille" - nr 2 unghundklasse m/ excellent og CK (uplassert i BT)

Idag skulle jeg stille 3 av Nellie sine "barn"; Marte og Morris i valpeklasse 4-6 mnd, og Mille i unghundklassen. Takk til Susanne (Morris eier) for hjelp og bilder.

Morris var først ut. En VELDIG glad gutt:) Han hoppet og danset i ringen, og var overbegeistret for dommeren da han stod på bordet;) Han fikk en flott kritikk og ble til slutt BIM-valp.

Morris kritikk: 5,5 mnd. Søt og tiltalende blue roan. Fint hode, gode proporsjoner. Passende stopp. Velansatte ører. Korrrekt bitt. Passende halslengde. Fint utviklet bryst og dybde for lder. Velvinklet foran. God stamme. Velansatt hale. Moderat vinklet bak. Fine valpete bevegelser med godt avskub.

Marte er utrolig enkel å gå med, hun går rett og slett av seg selv...stolt traver hun i vei. Hun ble plassert som 3 beste tispevalp med følgende kritikk.

Martes kritikk: Søt og tiltalende tispevalp. Feminint hode og utrykk. Passende halslengde. Akseptert skuldervinkel. Fint utviklet bryst og dybde. Passende stamme. Velnsatt hale. Litt vattete i pelsen. Frie valpete bevegelser. Deilig temperament.

Mille ble plassert som nr 2 i unghundklassen med excellent og CK, og med en kritikk der det ikke er noe å utsette på hennes eksteriør:)) I Beste Tispeklasse ble hun uplassert.

Milles kritikk: Meget tiltalende tispe. God type og størrelse. Feminint hode med godt uttrykk. Korrekt bitt. Nydelig hals og overlinje. Velvinklet fremme. meget god stamme. Korrekt ansatt hale. Passende moderat vinklet bak. Meget god pels og struktur. Utmerket bevegelsesmønster sett fra alle sider.

Bilder fra dagen:

IMG_4958

BIR: Carillo Catwalk & BIM: Trismato`s Hard Rocx


Marte utstilling Jevnaker

Marte stilles opp med de andre tispevalpene.

IMG_4997

Unghundklasse tisper; Mille i midten.


IMG_4981

Mille på bordet for dommeren.


IMG_4986 IMG_4991

Mille i farta....og litt kos før vi skal løpe ennå mer..


****************************

Valpeshow Eidsvoll hundeklubb 19.05.12

Dommer: Eli-Marie Klepp

Trismato`s Merida "Marte" - BIR-valp, BIG3

Trismato`s Hard Rocx "Morris" - BIM-valp

Marte og Morris har vært på sitt første valpeshow idag. Glade og tillitsfulle hoppet de rundt for dommeren. Marte ble BIR-valp og Morris BIM-valp. Dommeren likte begge godt, men fordi Marte er mer utviklet for alderen og VELDIG stabil i bevegelsene sine valgte hun å sette henne som BIR. Hun likte hodet til Morris bedre, og omtalte han som en vakker hannhund:))

Tobias og jeg har hatt en trivelig dag med Morris sine eiere, og Marte sine forverter:)

IMG_4956

BIM: Trismato`s Hard Roxc & BIR: Trismato`s Merida

Morris og Marte sammen med sine "mammaer":)


IMG_4819 IMG_4769

Jeg viser Morris for dommeren. Så flink til å stå, og innimellom fikk vi frem de fine bevegelsene også:))

IMG_4866 IMG_4879

Marte vises for dommeren. Også hun stod fint, og beveget seg med glede og driv:))

IMG_4906

Dommeren vurderer BIR og BIM, og Morris sitter "pent" og venter på resultatet:))

******************************************

Dogs4All - Norsk Vinner 2011 -26.11.11

Dommer: Arne Foss, Norge

Trismato`s First Edition "Mille" ble nr 3 i juniorklassen m/ excellent og CK. I beste tispeklasse ble hun uplassert.

Jeg er kjempefornøyd med Milles flotte plassering idag, i en stor juniorklasse med hele 10 juniortisper. Veldig morsomt å få god kritikk på hennes flotte blanke pels:))

Her er hennes kritikk: Trivelig helhet, både kraftfull og feminin. Feminin velformet hode, fint uttrykk, en anelse framskutt skulder, god benstamme, velkroppet, velgående - spesielt fra siden. 1 Klasse pels presentasjon.

Vi har hatt en hyggelig dag rundt ringen. Karianne kom med Nahla, og vi har hilst på flere hyggelige valpekjøpere som hadde tatt turen for å se på Mille og andre flotte cockere. Tobias skulle ta masse bilder da jeg var i ringen, men han hadde så mange andre "jern i ilden" og glitret med sitt fravær;) Men, jeg fikk god hjelp av flere andre til å ta bilder, så til dere TUSEN TAKK for hjelpen!!

Sist, men ikke minst var det veldig hyggelig å se igjen Milles flotte pappa   Charbonell Blue`n Yellow. Vi stilte i hans/ kennel Allerts avlgruppe og ble BIR-avlsgruppe. Senere ble gruppen BIS2 - BEST IN SHOW 2 - bare slått av en Flat Coated Retriver gruppe, fantastisk morsomt. GRATULERER masse til kennel Allerts, Billy og hans 4 flotte døtre i 4 forskjellige kombinasjoner.

Nedenfor noen bilder fra dagen!

105

Mille stilles opp for dommeren.

097

Dommeren går over Mille.

131

Vi ble så glad for flott plassering...3 beste juniortispe:)

150

BIR AVL: Ch Charbonell Blue`n Yellow m/ 4 flotte døtre.

BIS2

I Best In Show ble Billys avlsgruppe BIS2 - JIPPI!!!

038

Milles FINE pappa - Multi CH Charbonell Blue`n Yellow "Billy"

061

Fine jenta mi 


-------------------------------------------------------

Novemberutstillingen i Kongsberg 13.11.11

Dommer: Arja Koskelo

Trismato`s First Edition "Mille": Nr 3 i juniorklassen m/ excellent og CK - uplassert i Beste Tispeklasse.

Tobias og jeg tok turen til Kongsberg og Novemberutstillingen. Av hundene var det bare Mille som skulle stilles i dag. Hun ble plassert som nr 3 i tispenes juniorklasse med excellent og ck. I beste tispeklasse ble hun uplassert. Hun fikk en flott kritikk hvor det stod blant annet følgende; ..."well developed body but carry a little to much weight at this moment...":(( ..og jeg som har foret på henne i det siste, fordi jeg syntes hun har vært for tynn.. Ja, ja...da blir det slutt på det frem til Lillestrøm iallefall;)

----------------------------------------------------------------------

NSK ØSTFOLD 03.09.11

Dommer: Einar Paulsen

Guesswins Matchless Metisse "Malte": Nr 1 åpen klasse m/ excellent.

Cockerjentene`s Beyonce "Nahla": Uplassert i unghundklassen m/ very good.

Trismato`s First Edition "Mille: Nr 2 i juniorklassen, excellent m/ CK - 4BTK m/ reservecert.

Jeg stilte Malte, Nahla og Mille på NSK Øtsfold sin utstilling i Moss. Mille var den som gjorde det best av hundene i dag. Hun ble 4 beste tispe i konkurransen med res cert og en flott kritikk. Det var spesielt hyggelig å lese at hun er en "meget lovende ung tispe".

Malte var superfornøyd over å få være med på utstilling igjen. Han logrer konstant, og viste sin enorme glede også på bordet for dommeren. Nahla har litt lite pels etter løpetiden på forsommeren og får derfor ikke vist seg fra sin beste side (syntes jeg..). Nahla sin "nye" hyggelig familie var hjelpende ringside, og det var veldig hyggelig både for meg og Nahla. Hun stortrives med dem og det er godt for meg å se.

GRATULERER så mye til Torill (kennel Cockerjentene) og Cockerjentene`s Belladonna "Ruth" (Nahla`s kullsøster) som ble 3 beste tispe m/ cert.  

Mille 11 mnd

-----------------------------------------------------------------------

NSK avd BUSKERUD UTSTLLING 29.05.11

Dommer: Per Iversen

Trismato`s First Edition "Mille" - valp 6-9 mnd - nr 2 med fin kritikk:

7,5 mnd. Meget livlig og glad blå tispe. Gode proposjoner. Ennå noe smal, som rimelig er. TIltalende hode. God hals. Kunne hatt noe mer tilb. lagte skuldre. Bra overlinje. Velansatt hale. Bra bevegelser fra siden. Herlig temperament. Velvist.

Cockerjentene`s Beyonce "Nahla" - juniorklasse - nr 5 med Excellent og fin kritikk:

1 år. Tispe med gode linjer, velformet hode. Bra uttrykk, velansatte ører. God hals. Meget god kropp for alderen. Sterk rygg. Bra ben/ poter. Ennå litt høystilt og behøver selvfølgelig mer tid for å utvikles. God pels, bra bevegelser fra siden. Velpresentert.

-----------------------------------------------------------------------

NSK HOVEDUTSTLLINGEN 28.05.11

Dette var Mille og Nahlas første utstilling. Begge oppførte seg eksemplarisk. Mille hopper litt i ringen, viser glede og syntes det er gøy. Nahla er det bra driv i og hun er flink til å stille når dommeren skal gå over henne. I en stor juniorklasse med 9 juniortisper ble Nahla plassert som nr 4.

Dommer: Ola Eriksson, Sverige.

Trismato`s First Edition "Mille" - 6-9 mnd valp - nr 4 med flott kritikk:

Tispevalp med meget gode proposjoner. Feminint uttrykk. Velmeislet. Avfallende skalletak. Utmerket hals og overlinje. velvinklet rundt om. Utmerkede ben og tassar. Velformet brystkorg. Utmerket pels i meget fint og velpresentert skick. Beveger seg vel rundt om.

7 mnd

Cockerjentene`s Beyonce "Nahla" - juniorklasse - nr 4 med Excellent og flott kritikk:

Utmerket str og proposjoner. Vakkert, tiltalende hode og uttrykk, med lavt ansatte ører og vakker meisling. Korrekt hals. Velvinklet rundt om. Utmerket frambryst. Utmerket ben og poter. Velformet brystkasse. Utmerket pelskvalitet. Beveger seg vel og vegvinnande fra alle hold.

Nahla 1 år

                      ----------------------------------------

Moss & Omegn Hundeklubbs Utstilling 25.07.10

Dommer: Ing-Marie Hagelind

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" fikk cert og ble BIR på Mosseutstillingen.

BIM ble Carillo Classic Choice.

Selv om antall påmeldte cockere kunne vært bedre er vi selvfølgelig glad for Nellie`s cert og BIR. I en stor gruppefinale (15 raser) ble Nellie uplassert.

Nellie fyller 2 år den 9 august og står da for championatet på sin neste utstilling.

Mosseutstillingen 2010

Blinkende stjerner

NSK avd Oslo 24.07.10

Dommer: Kari Haave

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" nr 2 i unghundklassen med HP.

Gratulerer til BIR Doggygarden`s Coco Chanel og BIM Skjervtun`s From Russia With Love.

Blinkende stjerner

NKK DRAMMEN LØRDAG 05.06.10

Dommer: Frank Kane

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" nr 1 i unghundklassen m/ CK, uplassert i Beste Tispeklasse.

Nellie var eneste tispe i unghundklassen og gikk videre til Beste Tispeklasse m/ CK. Beste Tispeklasse var stor og her plasserte hun seg ikke blant de 4 beste.

Beste Tispe og BIR: NUCH Casein`s Rioja

Beste Hannhund og BIM: NUCH Casein`s Calabria

Nellie og jeg på NKK Drammen - juni 2010

Nellie stilles opp for dommeren.

Blinkende stjerner

DOBBELUTSTILLING

HOVEDUTSTILLING & NSK BUSKERUD

Hovedutstillingen 29.05.10

Dommer: Michael Kristensen, Danmark

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" - nr 1 i unghundklassen m/ CK, 4BTK

Det var bare Nellie av våre hunder som stilte på NSK Hovedutstillingen. Hun hadde en god dag, var enkel å stille opp og gikk pent. Det resulterte i at hun vant unghunklassen med CK og ble plassert som 4 beste tispe. Nok en gang på plassen bak certet.

Nellies flotte kritikk:

Harmonisk, mg tiltalende, god str. Korr. prop. nese/ skalle. Smukke mørke øyne. Korr. saksebitt. Velansatte ører. Herlig hals. Velplassert skulder, god overarm. Tilpass benstamme. For alderen god kropp, men kunne vært en aning lengre. Godt velvede ribben. Herlig kryss. Velvinklet bak med god muskulatur. Paralelle bev. særd. jordvinnende fra siden. Korr. pels, velvist. Godt temp.

NSK avd Buskerud 30.05.10

Dommer: Helle Dan Pålsson, Danmark

I dag stilte Malte og Nellie. Ingen med noen annen premiering enn rød sløyfe, 1 pris på kvalitet.

Guesswin`s Matchless Metisse "Malte" - nr 3 i åpen klasse

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" - nr 2 i unghundklassen 

Malte og Tobias på dobbelutstillingen Jevnaker 2010 

Marius, Tobias og jeg har hatt en sosial, koselig og morsom helg med hyggelige cockervenner. Vi gleder oss allerede til neste år:-)

Blinkende stjerner

SØNDAG 21.01.10

NKK Bø i Telemark

Dommer: Arja Koskelo

Skjervtun`s Carpe Diem "Nellie" - 2BTK m/ res cacib.

En FLOTT dag for Tobias & meg på NKK`s utstilling i Bø Telemark. Jeg er utrolig GLAD over Nellie`s" strålende innsats.

"Nellie" vant unghundklassen med CK. I en ganske stor Beste Tispeklasse (7 stk) med flere championtisper, ble hun plassert som 2 Beste Tispe med res CACIB og nok en gang på plassen bak certet.

 Nedenfor de 4 Beste Tispene:

  1. DKCH SCH KLBCH INTCH Cockergold Fame For Life (BIM/Cert)
  2. Skjervtun`s Carpe Diem
  3. NUCH SUCH DKUCH NordCH Skjervtun`s Love Express
  4. NUCH Landlady Crazy About You

Nellie fikk en flott kritikk:

Excellent type. Lovely head and correct expr. Very well build all over. Excellent bone, small tight feet. Correct topline and set of tail. Carrying a little to much weight. Could do with a little less lenght in coin. Moves very well and carries herself proudly. In tip top coat!

Dagen ble avsluttet med å vise hund for kennel Rainstorm i avlsklassen. Denne vant de med HP og ble senere BIS-avlsklasse. STOR GRATULASJON!!

Nedenfor noen bilder fra dagen..

NKK Bø Telemark - Nellie i farta

Nellie i farta...

NKK Bø Telemark - Beste tispeklasse

Beste Tispeklasse

NKK Bø Telemark - Nellie blir plassert..

De 4 Beste Tispene er plassert.. 

Nellie 2BTK m/ res cacib - NKK Bø i Telemark

Tobias var svært fornøyd med res-cacib sløyfen..

NKK Bø Telemark - eneste gutten som ville være med....

"Go`gutten min..."