LITT OM MEG, VÅR FAMILIE OG VÅRE HUNDER

Jeg heter Trine Svartås (52) og bor i Lier kommune, Buskerud fylke,  sammen med min mann John O Svartås (56) og våre 3 barn, Simen (27), Marius (25) og Tobias (20).

Oppdatert 22.02.22

Det er svært viktig for meg at hver eneste hund jeg har ansvaret for har et godt liv med mye kjærlighet, mosjon og aktivitet. Våre hunder bor inne sammen med oss og er med på det meste av familiens aktiviteter. De blir på den måten sosialisert og miljøtrent. Vi er mye på gåturer, joggeturer og skiturer med hundene, og syntes det er en glimrende måte å holde kondisjonen vedlike på..

Hunder har i mange år vært endel av meg vårt liv. I 1991 skaffet jeg meg min første hund, en schæfervalp fra kennel Bjørmulv's i Oslo. Jeg har i årenes løp hatt 3 schæfere; Clint, Hoover og Cim. Hoover og Cim var godkjente tjenestehunder. Det var min mann som trente de opp og brukte de aktivt i tjeneste.

Valget falt på engelsk cocker spaniel i 2006 etter besøk på Hønefoss hos min venninne Kristin Remme, kennel Mollycocker. Hun hadde en rød hannhund jeg ble veldig betatt av. Vi syntes det var en passende stor rase med et flott utseende, og en hund som kunne være med oss på tur i både 1 og flere timer. Etter at Malte kom i hus i mars 2006 har vi skaffet oss flere cockere.

HJEMME hos oss bor nå Simon 9 år, Karla 6 år, Olav 3 år, Marilyn 2 år og Polar 1,5 år.

Harry deleies og bor 50% hos oss og i Bergen. Othilie bor hos forvert på Lillestrøm.

Vår første og veldig spesielle cocker; Malte kjøpte vi fra Anna Harsten, kennel Guesswins i Sverige, mens Simon kommer fra kennel Westridge i Sverige. Simon ligger bak alle våre hunder som vi har hjemme - enten som far, bestefar eller oldefar.

Cocker Spaniel er en trimme/ klipperase. Jeg har derfor gått 2 klippekurs hos Elin Borgersen - kennel Skjervtun og klipper selv mine egne hunder til hverdags og utstilling.

Rasen er helt fantastisk og jeg er helt BETATT!!!

IMG_20180328_230556_276

Jeg med; Malte, Lili, Mille, Simon og Karla. 

Her bor vi..

Her bor vi....

Kennelnavnet Trismato

Den 25.04.08  fikk vi godkjent vårt kennelnavn TRISMATO

Navnet har denne bakgrunnen:

TRISMATO (TRIne-Simen-MArius-Tobias-Olav)

Familien og hundene

Meg m Maltes valper 

Familien Svartås

 IMG_4611

Nahla blir hentet hos kennel Cockerjentene

Nellie 2btk med res cacib på NKK Bø i Telemark

Julen 2009 i Kjekstadmarka på ski..